Maria

Santa Barbara City College

I AM SO IN LOVE

Kategori: Santa Barbara

Har gått och förälskat mig. I min drömbil. Den finns överallt här i SB och i LA. Så jag tänkte om min söta snälla rara generösa underbara världens bästa pappa vill köpa en till mig? Vill ha en vit, men hittar du ingen kan du ju höra av dig så vi kan diskutera färgen. Puss pappa!

Bilder från Google

LIFE IS A ROLLERCOASTER JUST GOTTA RIDE IT

Kategori: Santa Barbara

Vilken dag vi hade i LA! Vi åkte längs stranden och stannade en snabbis i Malibu, det är värsta lyxstället där alla åker runt i Mustang, Ferrari, Lexus mm och alla har ett beach house. Kände inte alls att mitt liv sög då haha! Vi köpte iaf massa jordgubbar och njöt av utsikten. Sen blev det Santa Monica Pier och shopping på 3rd Street. Hann inte åka till alla måsten i LA, spenderade för mycket tid att handla kläder, men jag klagar inte! Sen åkte vi till Staples Center och såg en NHL match mellan LA och San José. Ännu en sak att boka av på min bucketlist. Var exakt som man föreställde sig; bra stämning, alla sjöng, kiss cam och även dance cam. Sen blev det en roadtrip tillbaka hem. Det var skönt att komma bort lite från SB och åka på roadtrip. Det är då man verkligen känner hur bra man har det; bara hyra en bil och dra på äventyr. I love California

TJARÅ

Kategori: Santa Barbara

Nu drar vi till LA!

TAGGADE!

Kategori: Santa Barbara

Imorgon drar jag och Charlie till LA och går på NHL-match. Ska bli så himla kul, känner att det är något jag vill bocka av från min bucketlist innan jag åker hem. Så vi har hyrt bil och blir borta hela dagen, Charlie har aldrig varit i LA så blir lite turistiga saker under dagen och matchen på kvällen.

BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE

Kategori: Santa Barbara

I onsdags drog vi som sagt och bowlade, drack och spelade air hockey. Superkul! Igår var bara en vanlig skoldag och sen firade vi att det var helg med en flaska rosé.
SBCC bjöd på gratis mat på Antioch University i SB, och de hade gjort svenska chokladbollar, så himla gott!
Denna kväll åkte vi till Alexandras vänner och hade en chillkväll, hennes sista kväll här innan hon åker hem till Sverige igen :(

DAGEN ÄR ÖVER!

Kategori: Santa Barbara

Äntligen är denna dag över, har gjort mitt test i sociologi nu. Morgondagen blir lugn och sen är det helg! Har redan massa roliga saker planerat, får bara hoppas att det blir av. Ikväll blir det bowling, collegenight= $22 dollar för en bana/h! Kommer vara död imorgon men men, yolooooo!

WHAT A DAY

Kategori: Santa Barbara

Har pluggat i princip hela dagen inför provet jag har imorgon. Ska bli väldigt spännande att se hur det går. Eller egentligen inte. Nu blir det några review frågor och sen ska jag sova. Godnatt!

HOW CUTE?

Kategori: Santa Barbara

STUDY SUNDAY, OR MAYBE NOT...

Kategori: Santa Barbara

Idag var planen att plugga men blev inte så mycket av det. Jag och Alex åt brunch på IHOP, så himla gott! Sen blev det träning och springa i massa trappor vid skolan med min pojkvän. Upptäckte också klockan åtta ikväll att jag har prov på onsdag. Jag trodde det var nästa vecka. En klapp på axeln till mig själv, bra att jag har koll!

SNAPCHAT

Kategori: Santa Barbara

Kan alla jag känner bara skaffa Snapchat? Superrolig app! Kan bli en och annan snygg bild jag skickar till er.

SOMMARNATT

Kategori: Santa Barbara

Det är helt sjukt hur mkt vädret påverkar en och hur mycket gladare man blir med strålande solsken! Har haft 25 grader och sol hela helgen vilket har gjort att det blivit en del solande. I fredags var jag, Charlie, Malin och Johanna på stranden och igår åkte jag hem till Mickis och Sofia och hängde vid deras pool. Blev fest i IV på fredagskvällen och födelsedagsfest för Joveth igår kväll. Har inte tänkt på skolan alls, bara njutit av hur underbart livet är. För det är det verkligen.

PROUD TO BE A PART OF IT

Kategori: Santa Barbara

För några veckor sedan utsågs SBCC till bästa community college i HELA USA! Med tanke på hur många sådana college det finns runtom i landet (såg kanske runt tio mellan SB och LA, cirka1,5 h med bil mellan städerna) så kan ni tänka er hur stort det är. Men inte så konstigt, måste ha det vackraste campuset i världen typ, väldigt många bra lärare och en underbar miljö. Studenter är så mycket öppnare här och jag älskar det!

SKÖN DAG

Kategori: Santa Barbara

Haft en riktigt skön dag i skolan: på businesslektionen var det två operators för McDonald's som höll en presentation hela lektionen och på engelska var vi i biblioteket. Väldigt nice att avsluta skolveckan med en sådan dag. Ikväll blir det bara mys och imorgon blir det förhoppningsvis stranden. Ska bli 22 grader och sol!

I NEED YOU

Kategori: Santa Barbara

10 månader utan mina bästa vänner. Miss you guys!

ONSDAG

Kategori: Santa Barbara

Underbart väder här i Santa Barbara, det gör mig på så himla bra humör! Efter skola och gym blev det State Street och lite mer shopping, jag kunde bara inte låta bli. Nu blir det lite multitasking; plugg och Full House.

REDBULL, I LOVE YOU

Kategori: Santa Barbara

TODAY

Kategori: Santa Barbara

Hängde med den här trevliga mannen efter skolan. Min engelskalektion blev inställd idag så istället för att sluta 3:20 slutade jag 1:00, så himla lycklig tjej! Såna saker gör en students dag.

FINALLY!

Kategori: Santa Barbara

Yes, min blogg fungerar här hemma nu igen så kan äntligen uppdatera den!
Måndagen bestod av badminton, gymmet och sociologi. Sen blev det storshopping med Alex. Shoppade verkligen loss, älskar sånt!

BADMINTON NU DÅ...

Kategori: Santa Barbara

MORGONHUMOR

Kategori: Santa Barbara

Hoppas ingen tar illa upp!

I AM SO HAPPY YOU ARE HERE

Kategori: Santa Barbara

Alex har kommit till SB på besök i tre veckor. Är så himla glad att hon är här, har verkligen saknat henne. Men känns som om det bara var någon vecka sen jag såg henne senast, inte fyra månader. Time flies. Hon kom verkligen i rätt tid, börjar ju bli sommarvärme här. Underbara vän<3

TJATJA BLOGGEN

Kategori: Santa Barbara

Sitter i skolan och väntar på att badmintonen ska börja, första lektionen på denna vecka. Älskar verkligen måndagar...
Helgen inleddes med middag på Sharkeez, en mexikansk restaurang för att fira Sofia som fyllde år. Sen blev det filmmys hemma. På fredagen blev det utgång med några vänner och pojkvän medan lördagen blev en riktig latdag. Söndagen bestod av promis på State Street med Alex och hennes kompis, blev faktiskt lite plugg också!

GÅRDAGEN

Kategori: Santa Barbara

Har fortfarande problem med bloggen, vet inte ens om det kommer lösa sig. Kan inte se min blogg från mobilen eller datorn, jättefrustrerande!
Gårdagen spenderades iaf på stranden med Charlie efter skolan, brände mig som sjutton i ansiktet!

Bilder från helgen

Kategori: Santa Barbara

HELGEN

Kategori: Santa Barbara

Har haft världens roligaste helg; tacokväll med tjejerna, bowling och annat kul på fredagen och deltopia hela lördagen!

 

BLOGGPROBLEM

Kategori: Santa Barbara

Kan inte blogga hemifrån eller gå in på någon blogg.se-sida, därför jag inte bloggat. Har massa att blogga om men kan som sagt inte. Något fel på vårt internet hemma.

TACOKVÄLL

Kategori: Santa Barbara

Igår blev det middag hemma hos Mickis och Sofia med de bästa brudarna. Hade väldigt mysigt, skrattade mycket och åt en väldans massa tacos!

MER BILDER FRÅN MEXICO

Kategori: Santa Barbara

SPRINGBREAK IS OVER

Kategori: Santa Barbara

Jaha, då var första skoldagen efter springbreak avklarad. Back to reality. Tog det lugnt på badmintonen då jag fortfarande hostar och är förkyld. Sen blev det Yogurtland med Charlie, det var ju ändå så himla fint väder!

KAOS HEMMA!

Kategori: Santa Barbara

Stopp i båda toaletterna och toavattnet kom upp i duschen. Vår "underbara" landlord tänkte inte komma för att det är söndag och påsk och att det var vårt fel (?). Med mycket övertalning kom han iaf. Älskar verkligen honom alltså...