Maria

Santa Barbara City College

DOLPHINS

Kategori: Santa Barbara

Tydligen glömde jag lägga upp bilderna från när vi var i Mexico och badade med delfiner! Var hur häftigt som helst och något jag aldrig kommer glömma.

SWEDISH SUMMER

Kategori: Santa Barbara

IT WAS ONLY JUST A DREAM

Kategori: Santa Barbara

Har varit hemma nu i några dagar. Känns overkligt och konstigt men ändå inte. Inget har förändrats, allt verkar vara exakt som när jag åkte vilket gör att det inte ens känns som om jag varit borta. Som om allt bara var en dröm.
Det har inte varit lätt för mig att komma tillbaka till Sverige, har svårt att anpassa mig och vill bara hem. Hem till Santa Barbara. "Du vänjer dig" säger alla och jag antar att jag gör det men jag vet inte om det är det jag vill. Snart börjar vardagen på riktigt med jobb nästan hela sommaren också. Allt kommer återgå till det vanliga men inte för mig. Santa Barbara kommer finnas i mina tankar varje dag: minnen, fester, stranden, skolan, vänner och alla resor. Och i höst blir det förmodligen flytt också, håller tummarna på att jag kommer in!

Glömde jag nämna att klockan är 4:15? Är inte alls jetlaggad...

I CAN'T BELIEVE IT

Kategori: Santa Barbara

Hemma i Sverige igen. Känns så himla overkligt. På flygplatsen var det mamma och pappa som kom och mötte mig och var faktiskt besviken att inte mina bästa vänner var på flygplatsen. Men sen när jag kom hem och öppnade dörren så stod de där. Bästa vännerna, ni gjorde min dag!