Maria

Santa Barbara City College

TENTAPLUGG

Kategori: Santa Barbara

Här rullar det på som vanligt! Vi har knappt några föreläsningar eller seminarium nu så det är mycket "fritid". Men denna fritid spenderas mest i skolan där vi sitter och pluggar. Är tenta för tredje gången nu om exakt en vecka. Känner mig verkligen inte förberedd men har som sagt iaf ett tag kvar att kunna plugga på. 
I helgen blir det halloweenparty både fredag och lördag, är sjukt taggad!

SANTA BARBARA, I MISS YOU

Kategori: Santa Barbara

IGNORED

Kategori: Santa Barbara

 
Umeå universitet!
 

NOLLNINGEN

Kategori: Santa Barbara

 

STUDENTLIVET

Kategori: Vardag

 
 

TILL ALLA SOM SKA TILL SB!

Kategori: Santa Barbara

Till alla er som funderar på eller ska till Santa Barbara har jag ett råd: välj inte att bo med Active Student Housing! Eller om ni letar bostad på Craigslist, ta inte kontakt med hyresvärden om han heter David/Dave Sullins eller Eliza. Av egen erfarenhet så rekommenderar jag verkligen inte dem pga hur mycket problem jag och mina roomies har haft med honom under årets gång. Och det är inte bara min personliga åsikt utan jag kan helt seriöst säga att alla som har med honom att göra inte tycker om honom som hyresvärd. 
Det enda negativa jag har att säga om mitt år i USA är just hur jag bodde och hur dåligt allt med hyresvärden sköttes. Jag och massa andra studenter har så mycket historier att berätta om honom. Det har till och med gått så långt att han har tagits bort från Santa Barbara City College's housing list, och då kan ni förstå att jag inte är ensam om problemen vi har haft. Han verkar jättetrevlig från början men ju längre tid det går, desto mindre hjälpsam och trevlig blir han. Fastän det är stopp i toaletten och i duschen vill han inte komma och hjälpa oss, utan skyller på oss att det var vårt fel. Han himlar med ögonen när man säger att det är saker som ska fixas. Han håller aldrig vad han lovar. Han är jättedyr. Han är världens snålaste människa jag någonsin mött. Hans städare städar inte alls bra och de har snott så ofantligt mycket köksgrejer ifrån huset. Det går verkligen inte att lita på honom i någon situation.
 
Så välj inte Active Student Housing hur bra de än verkar låta!