Maria

Santa Barbara City College

I'M SMILING

Kategori: Santa Barbara

HELT OKEJ VECKA VÄDERMÄSSIGT

Kategori: Santa Barbara

25/2

Kategori: Santa Barbara

Åååh vilken underbar dag det har varit; riktig härligt väder, får värsta vårkänslorna! Dagen började med en mysig lunch i skolans salladsbar (världens bästa sallad) tillsammans med Siri ute i solen. Sen var det en lite mindre rolig lektion men men... När jag kom hem satt jag ute i solen och pluggade. Det är så mycket lättare/roligare att göra läxorna utomhus när det är vackert väder!

JAG VILL INTE

Kategori: Santa Barbara

Idag har varit en väldigt lugn idag, blev matshopping och en sväng till Yogurtland. Kunde inte låta bli! Ikväll var det Oscarsgalan, så jag och mina roomies har suttit bänkade framför tvn. Imorgon är det skola igen, får se om jag kan gå på min badminton, känns som om jag håller på att bli sjuk. Äter några piller nu så får se om det hjälper, amerikanska mediciner är ju starkare än de i Sverige.

PARTY PARTY

Kategori: Santa Barbara

Gårdagen bestod av träning (blev tvingad...), middag på California Pizza Kitchen med Jen och Joanna och sen blev det drinkar på Sharkeez och senare en klubb som heter Tonic tillsammans med fotballskillarna. En rolig och lyckad kväll! Nu blir det storhandling på Ralph's, superkul...

SUNNY DAY

Kategori: Santa Barbara

Idag var en riktig underbar dag här, runt 25 grader och sol. Har hängt i skolan hela dagen, pluggade liiiite, gick på gratis lunchevent för internationella studenter, chillat på La Playa Stadium och tränat. Omklädningsrummen här ser verkligen ut som i alla high school filmer!

CHIPOTLE OCH YOGURTLAND

Kategori: Santa Barbara

Idag hade jag engelska och business. Sen blev det någon form av lunch/middag på Chipotle. Vet inte hur jag ska klara mig i Sverige utan det och Yogurtland. Får väl starta upp det i Sverige, så himla gott!
Ikväll ska vi bara vara hemma och ha filmmys.

YOU MADE ME HAPPY AGAIN

Kategori: Santa Barbara

SNART HELG!

Kategori: Santa Barbara

Känns som om skolveckan har precis börjat, var ledig i måndags då det var President's day eller något, och imorgon är det helg igen! Har ju helg heeeeela tiden. Jobbigt att vara student här i Santa Barbara alltså... Nu ska vi kolla på någon film innan det är läggdags. Två lektioner kvar denna vecka, woho!

ONSDAG

Kategori: Santa Barbara

Hallå!
Allt rullar på som vanligt, skola, plugg och träning. Hade mitt första prov idag, gick väl sådär men har bara mig själv att skylla på, blev alldeles för lite plugg. Har blivit lite lat!
Helgen var väldigt skön, umgicks med vänner, var ute, åt frukost på IHOP och tog det lugnt.

SNACKA OM ATT UTVECKLINGEN HAR GÅTT FRAMÅT

Kategori: Santa Barbara

FRIDAY NIGHT

Kategori: Santa Barbara

Blev utgång ändå, fastän vi inte var särskilt taggade. Vi gick till Sandbar och drack världens godaste Rasberry Daiquiri och satt och pratade. Blev en lugn och mysig kväll.

VALENTINE'S DAY

Kategori: Santa Barbara

I torsdags blev det en väldigt romantisk, komplicerad mac'n cheese middag. Efter var vi på bio och såg nya Die Hard som hade premiär (alla som känner mig förstår nog att det inte var jag som valde filmen). De enda som var på bio var par, par och par. Biosalongen var jättemysig och stor, det var på samma ställe där de hade sb International film festival.

A DAY ON THE BEACH

Kategori: Santa Barbara

Idag blev det häng på stranden med vänner, det var ju ändå 25 grader idag. Äntligen börjar det bli riktigt varmt igen, har varit runt 18-19 grader på senaste tiden. Men det är fortfarande iskallt i vattnet, dock vågade sig killarna i alla fall. Blir ju skönt efter ett tag då kroppen domnade bort. Ikväll blir det nog utgång, får se om jag orkar.

HAPPY VALENTINE'S DAY!

Kategori: Santa Barbara

TISDAG

Kategori: Santa Barbara

Ännu en skoldag är avklarad. Hade business och engelska. Nu blir det lite plugg och mat innan det är dags att bege sig till Buena Vista för att boka/planera nästa resan med tjejerna. Det kommer förmodligen bli den roligaste resan under mitt år här. Säger bara: SPRING BREAK! 
Firade för övrigt ett halvår igår i detta stora land. Helt sjukt vad tiden går fort och hur lite tid det är kvar innan jag kommer hem. Vill inteeeee
 

VILKEN ROLIG START PÅ VECKAN

Kategori: Santa Barbara

En riktig rolig måndag som hittills har bestått av skola, träning, tvätta, städa och nu väntar plugg. Vilken början på veckan, samlar på mig massa vuxenpoäng i alla fall! 
Igår blev det storhandling i livsmedelsbutiken, lite shopping på State Street, plugg och Grammisgalan senare på kvällen. 

PARTYHELG

Kategori: Santa Barbara


Har haft rolig helg här i sb. I torsdags gick vi ut vid tolvslaget då Joanna fyllde 21 och sen i lördags blev det en riktig utgång. Hade hur kul som helst, så glad att vara ute på krogen och inte behöva åka till IV varje helg. I lördags blev det födelsedagsmiddag för henne, så hon har verkligen blivit firad av mig heeeeela helgen! 
Om 10h börjar nya skolveckan, time to sleep!
 

ÄNTLIGEN ÄR DU 21 ÅR!

Kategori: Santa Barbara

Idag fyller min kära vän Joanna 21, som båda vi har längtat! Så igår blev det utgång vid 00:00 och även idag ska vi ut och fira henne, taggade tjejer!

SUPERBOWL

Kategori: Santa Barbara

Märktes verkligen att det var årets stora sportevent i söndags i USA: superbowl! Dock missade jag hela matchen i och med att det var min sista dag med mina föräldrar.
 

HELGEN I BILDER

Kategori: Resor

Har äntligen fått träffa mina föräldrar efter ett halvår ifrån varandra. När jag väl mötte dem kändes det som om det bara var några dagar sen jag senast såg dem. Vi spenderade några dagar i LA innan vi åkte till SB. Vi åkte till Santa Monica och visade dem piren och stranden innan vi gick till 3rd street för shopping. Sen tog det väl ungefär två timmar att komma tillbaka hotellet, det är verkligen inte lätt att hitta i LA utan gps. På lördagen gick vi på Universal Studios och shoppade på Camarillo Outlet innan vi kom till Santa Barbara. På söndagen visade jag dem min älskade stad och allt man behöver se. Dagen efter åkte de vidare till San Francicso. Nu har jag fått min mamma-och-pappa-dos så jag klarar mig i fyra månader till!
 

THE VIEW OVER SANTA BARBARA A RAINY DAY

Kategori: Santa Barbara