Maria

Santa Barbara City College

SJUK

Kategori: Santa Barbara

MEXICO!

Kategori: Santa Barbara

Bästa hotellet. Bästa maten. Bästa människorna.

Utsikt från hotellrummet

HEMMA

Kategori: Santa Barbara

Nu har jag kommit hem välbehållen efter en veckas sol-och festsemester i Cancún, Mexico. Har haft det hur bra som helst med mina vänner. Vi alla har kommit mycket närmare varandra, som en stor blond familj (plus Joanna). Har dock aldrig varit med om att så mycket saker har hänt på en enda vecka!

The family

BYE BYE

Kategori: Santa Barbara

Äntligen klar med midterms och allt vad det innebär! Sen blev det en hejdå middag hemma hos Charlie då vi inte kommer ses på en vecka. Det är nämligen springbreak nästa vecka= ingen skola! Och eftersom vi drar åt olika håll blev det avsked. Så imorgon drar jag iväg på semester en vecka med sju andra tjejer! Längtar och är hur taggad som helst!

SO MUCH TO DO, SO LITTLE TIME

Kategori: Santa Barbara

Ännu en fartfylld dag väntar mig; har prov i sociologi idag. Sen är det bara hemma och plugga till nästa prov jag har imorgon. SEN är det över för denna gång! Men har massa andra saker att göra också, saker som jag vill fixa innan jag åker iväg på semester en vecka. En välförtjänt sådan!

ZZzzzZzzZz

Kategori: Santa Barbara

Det här är vad jag kommer göra hela veckan. Hejdå livet

ST PATRICK'S DAY

Kategori: Santa Barbara

St Patrick's day firades med BBQ hemma hos Marcus och Destiny. Mysig kväll tillsammans med grabbarna och god mat! Nu blir det filmmys innan det är sovdags. En ny vecka väntar, en riktig tuff en med två midterms plus läxor. Är jag förberedd? Nej.

FÖRHOPPNINGSVIS FÅR WHITE CHICKS MIG ATT MÅ BÄTTRE DENNA DÅLIGA KVÄLL

Kategori: Santa Barbara

Och lite svenskt saltlakrits på det.

THERE'S NO PLACE LIKE SANTA BARBARA

Kategori: Santa Barbara

.

Kategori: Santa Barbara

Inte mkt uppdatering på senaste tiden, har mest varit plugg och skola. Men igår var vi i alla fall i IV på "track party". Alltid kul att träffa massa människor! Var en rolig kväll. Hände massa roliga grejer som fick oss att asgarva. Ibland är IV allt bra roligt. Nu blir det gymmet, behöver 1h 20 min där för att inte bli droppad från klassen. Orkar inteeee

I LOVE STUDYING...

Kategori: Santa Barbara

Som sagt, blev en riktig pluggdag idag men fick i alla fall ganska mycket gjort. Efter skolan åkte jag hem till Charlie och pluggade i och med att vi har prov i samma ämne. Gick väl sisådär. Var i alla fall underbart väder, runt 25 grader och strålande sol! Höll på dö, var som en bastu. Men ska inte klaga med tanke på vädret i Sverige.
Sen kom även några mormoner förbi och ville att vi skulle prata om Jesus med dem och om hur vi kunde komma närmare honom. De skulle komma tillbaka till hans hus i helgen, vet att Charlie längtar!

En helt vanlig pluggposition

DAGS FÖR LITE TRÄNING I SKOLAN

Kategori: Santa Barbara

DREAMS

Kategori: Santa Barbara

Drömde att jag var hemma i Sverige igen efter mina tio månader här. Träffade mina närmsta vänner igen, och de brydde sig inte om att jag var tillbaka! Fick inte ens en kram av dem. Kände mig verkligen älskad i drömmen. Ni vet vilka ni är, ni är inte på min positiva sida just nu haha.
Men men, nu blir det dags för skola, sen plugg i skolan, sen mer skola och sen hem och plugga. Vilken rolig dag, ser verkligen fram emot den! Ska i alla fall bli 22 grader och sol🌞🌞

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Kategori: Santa Barbara

Har så mycket att göra i skolan just nu: två midterms nästa vecka och väldigt mycket engelskaläxa heeeela tiden flera gånger i veckan. Orkar inte spendera all min fritid på att plugga. Någon som vill göra allt detta åt mig?

Study study

SVENSKT GODIS

Kategori: Santa Barbara

Aldrig uppskattat svenskt godis så mycket som jag gör här. Inget kan slå det. USA fattar liksom inte grejen att det är lösviktsgodis som gäller.

SHM

Kategori: Santa Barbara

Dagarna bara rullar på och bloggen glöms bort. Finns inte alltid heller så mycket att uppdatera. Men men, igår hyrde jag, Johanna och Malin en bil och drog till LA för att gå på Swedish House Mafia tillsammans med Anna, Ellinor och Tiffany. Det var en riktig rolig upplevelse, hur häftigt som helst! 35000 personer var där. Var hur trött i kroppen som helst efteråt, vi spenderade runt 8 timmar där då det var djs från 03;30pm fram till 10;00pm så SHM började. Det var magiskt. Punkt.

HEMMA OCH CHILLAR MED MINA ROOMIES

Kategori: Santa Barbara

SKOLTRÖTT

Kategori: Santa Barbara

Är inne i en riktigt dålig period nu när det gäller skolan. Jag orkar inte. Vill inte plugga när jag istället kan vara ute i det härliga vädret eller umgås med vänner. Motivationen är helt bortblåst. Får hoppas att det går över snart, för det är ju ändå över två månader kvar i skolan. Ska bli skönt med lov i slutet av mars i alla fall, det kommer verkligen behövas för min del. 
En postiv sak är i alla fall att min engelska har förbättrats! Mina roomies tycker att jag pratar mycket bättre denna semester, har bättre flyt och har ökat mitt ordförråd. Det är sånt man inte märker av själv, men kul att höra iaf!

BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE

Kategori: Santa Barbara

Har haft en sjukt rolig helg med massa födelsedagsfirande för min bf. Igår var minst lika rolig som i fredags; vi förade hemma hos mig innan vi drog downtown och drack och dansade. Bjöd min födelsedagsman på frukost från Ihop och lagade även världens godaste middag till honom. Snäll flickvän eller vad? En lyckad lördag och bästa helgen på länge! 

Lite omvända siffror haha

 

IT'S TIME TO MAKE YOU OFFICIAL ON MY BLOG

Kategori: Santa Barbara

MER BILDER FRÅN I FREDAGS

Kategori: Santa Barbara

LYCKAD KVÄLL

Kategori: Santa Barbara

Ååh, kvällen igår var riktig rolig! Bästa kvällen på länge, har ju inte varit i iv särskilt mycket på senaste tiden så det var kul. Träffade nya människor, drack och dansade. Mer såna kvällar, tack!

I'M SO HAPPY

Kategori: Santa Barbara

Har varit en riktigt underbar dag (vet, säger typ det varje dag numer) med 25 grader och strålande sol utan några moln på himlen. Var som en varm sommardag i Sverige, fastän det bara är vår! Blir så glad av vädret. Dagen började med Skype med min kära vän Veronica, skönt att få prata av sig lite med folk hemifrån. Blev även Skype med mormor och morfar. Annars har jag suttit utomhus och solat och pluggat hela dagen. Fick även donuts av Charlie eftersom det var min namnsdag igår och för att han är så snäll!
Nu ska vi försöka lösa in min check, hatar såna för fattar verkligen inte syftet med dem... Ikväll blir det party i IV!!

Miss you

ONSDAG/TORSDAG

Kategori: Santa Barbara

Hejhopp!
Igår var en vanlig dag i skolan, fick tillbaka mitt test från sociologin och kan väl inte påstå att jag är helt nöjd. Men men, inget jag hakar upp mig på och hade inte förväntat mig något annat heller. Efter skolan träffade jag Christine som precis kommit hit, var kul att träffa henne efter så lång tid! På kvällen blev det plugg och tv med roomisarna.
Finns inte så mycket att säga om denna dag, laddar upp batterierna för fredag och lördag då det blir födelsedagsparty!
Dags att sova, godnatt på er.