Maria

Santa Barbara City College

HAPPYYYY

Kategori: Allmänt

Ååååh idag är det bara en sån där dag när jag älskar livet så himla mycket. Solen skiner, ska till Nydalasjön med mina älskade vänner och mysa, möte med min studievägledare och det bästa av allt: jag är klar med hemtentan! 
Jag och två andra har suttit i skolan och pluggat i princip hela helgen med denna tenta och jag är så trött på att prata om den/skriva på den/drömma om den, och nu är det äntligen över. Så nu är jag ledig till torsdag då nya kursen Arbetsrätt börjar. Alla tvåor och massa andra har sagt att det är den roligaste kursen, så ser faktiskt fram emot att den ska börja. Dock är böckerna till denna kurs sjukt dyra...
 
Så här glad är jag:
 

BIG THINGS AHEAD OF ME

Kategori: Santa Barbara

Ååååh vad jag glad och lycklig jag är! Nya, spännande och roliga saker är på g i mitt liv igen, ÄNTLIGEN. Jag ser fram emot det så himla mycket och är så glad att jag faktiskt tog denna enorma chans. 
 

FRIENDS

Kategori: Santa Barbara

Har precis skypat med Charlie för första gången på väldigt länge, och det är inte förrän då jag insåg hur mkt jag saknar den mannen! 
Men om 2,5 månad kommer han hem till Sverige igen och då ska det bli mycket häng hela sommaren. Man har alltid så roligt med honom och skrattar alltid. En av de mest minnesvärda dagarna i sb var med han, den dagen vi åkte till LA och såg LA Kings spela. Åh vad jag saknar det livet på andra sidan jordklotet! 
 
 
 

ALL WE ARE

Kategori: Santa Barbara

Fick bara en sån lust att skriva här, det var ju väldigt länge sen sist! 
Livet i Ume rullar på som vanligt. Var på Iksu idag och körde lite bp, sjukt jobbigt och ännu jobbigare eftersom jag har träningsvärk ifrån gårdagens tuffa cardio-training. Men men, det är så det ska vara. 
 
I helgen blir det party på fredag för våra tvåor som vi har anordnat och på lördag är det sittning med Betsek som jag numera är en del av, så det ska bli superskoj! Jag är sjukt taggad på denna helg och hoppas verkligen den lever upp till mina höga förväntningar. 
Så mycket plugg lär ju inte bli gjort i helgen gissar jag på...