Maria

Santa Barbara City College

HEJSAN HOPPSAN!

Kategori: Santa Barbara

Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen, den har inte riktigt prioriterats sen jag kom hem till Umeå. Livet är inte lika spännande längre nu när jag bor uppe i Norrland. Men men, jag kollar bloggen då och då så lämna bara en kommentar med er mejladress så svarar jag på era frågor så fort jag ser dem!
 
Puss och kram, dags att träna!

Kommentarer

  • Malin Gadea säger:

    Hej! Jag är intresserad utav att åka till USA för att plugga! Hittade din blogg på sprakpunkten.se och undrar om du kan berätta lite om dina erfranheter?:)
    Det är en riktig djungel med hemsidor om studier utomlands och jag vet inte alls vad som är bäst! Jag vet i alla fall att jag vill till USA och skulle helst gå en univeritetsutbildning, men jag förstår att detta kan bli ofantligt dyrt även om man är csn berättigad. Läste du en språkkurs i engelska eller pluggade du något annat? Hur länge stannade du? Berätta gärna!
    Tacksam för svar!

    Med vänlig hälsning,
    Malin

    2014-01-24 | 14:49:01
  • Nicolina säger:

    Heej! Jag har en massa frågor ang SBCC! Jag har tänkt åka med IBS, var det dom du åkte med?

    Hur som helst, kan du inte slänga iväg ett mail till mig ([email protected]) om hur du gick till väga och så? Skulle vara jättesnällt.

    2014-02-02 | 16:34:08
  • Kajsa säger:

    Hej Maria!
    Jag är intresserad av att plugga på SBCC och undrar ifall det finns någon mailadress jag skulle kunna nå dig på vid fler frågor!
    Tack på förhand!
    Med vänlig hälsning, Kajsa Leimar, Malmö

    Svar: Hej!Har mejlat till dig nu :)
    Maria Lindberg

    2014-02-21 | 11:23:49

Kommentera inlägget här: