Maria

Santa Barbara City College

bästa kvällen hittills

Kategori: Allmänt

Kvällen igår började med att jag följde med Linda och hennes holländska kompisar till State Street i hopp om att finna en klubb för minderåriga men eftersom det var lördagkväll var åldersgränsen 21 år överallt. Tydligen var det för 18-21 åringar fram till klockan 20:00... Känns som om jag är 17 år och 9 månader på nytt och bara lääängtar tills man ska fylla 18! 
Drog istället på min första collegefest med Joanna och Malin. Var nästan enbart amerikanska fotbollsspelare där som var hur trevliga som helst. Hade jätteroligt, men runt kl. 00:00 kom polisen med sina ficklampor och förstörde festen då i princip alla som var där var minderåriga. Det var precis som i en collegefilm!
 
Senare på kvällen mötte jag och Joanna några amerikanare i en korsning och stod där i kanske 30 minuter och pratade om allt mellan himmel jord. Älskar hur öppna, sociala och utåtriktade amerikanare är, verkligen inte svårt att få kontakt med dem! Det är så spontant här. Fick hans nummer, så vi ska med all säkerhet träffa dem igen.
 
Tog tyvärr inga bilder igår kväll.
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Barret haffar!

    2012-08-20 | 08:52:26

Kommentera inlägget här: