Maria

Santa Barbara City College

helgen

Kategori: Allmänt

Så skönt att jag inte har någon lektion på fredagar vilket betyder extra långa helger varje vecka!
I fredags var jag med två svenska tjejer, Johanna och Michelle och såg på bio för första gången i USA. Vi såg "The odd life of Timothy Green", vet inte om den har haft premiär i Sverige eller inte. Var faktiskt inget speciellt med den biosalongen vi var i, såg ut som en vanlig svensk. Men nu har vi testat på det i alla fall. Mötte sedan upp killarna från Castillo House och hängde med dem.
 
På lördagen var jag på stranden med Maria och Jen för att möta amerikanaren jag träffade förra lördagen helt random på gatan. Satt bara och pratade och de "skimmade" (=skimboarding). På kvällen var vi på fest i Isla Vista, Santa Barbaras partyområde. Ska tydligen vara helt galet där när UCSB börjar skolan, man går bara in och crashar någon fest. Var i alla fall jätteroligt men polisen kommer alltid runt 00:00 och förstör festerna, inget undantag denna gång. Drog då hem till de gamla vanliga killarna med Jen och Faith och var där resten av kvällen/natten.
 
Idag var vi på stranden i några timmar och jobbade på brännan. Nu är det snart dags att sova fastän klockan bara är 20:30, vi är så trötta efter gårdagen och imorgon börjar skolan på riktigt. Nervös!
 
Maria och Jen i lördags 
 
I taxin påväg från Isla Vista (IV) till Castillo House
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: