Maria

Santa Barbara City College

PARTY WEEKEND

Kategori: Allmänt

I helgen har det blivit väldigt mycket festande, har varit roligt men intensivt och är sååå trött nu. Skön att bara sitta hemma och kolla på tv en söndagkväll!
 
I torsdags var hela huset på en fest på Garden Street. Runt kl. 23:00 drog jag och Faith till Haley House och fortsatte där. Det var en väldigt intressant och rolig promenad dit, var tvungen att gå på andra sidan gatan där Faith inte var för att jag skrattade så mycket. Hon är såååå rolig!
 
I fredags var vi på födelsedagsfest hos Hanna i De La Vina House. Var väldigt trevligt och träffade massa nya människor, de flesta var dock svenskar (såklart). Du kan inte gå någonstans här utan att träffa på svenskar, vi är verkligen överallt!
 
Lördagkväll var det meningen att jag skulle ta det lugnt för var hur slut som helst efter fredagen, men fick reda på att Linda bjudit över sina kompisar så det var bara att glömma. Var lite chillkrök här hemma men hennes holländska vänner+ några av mina vänner. SJÄLVKLART kom polisen förbi för grannarna hade ringt till polisen och klagat (vill verkligen veta vilka) och pratade med oss. Våra grannar är tydligen väldigt känsliga, vi hade ju inte ens en fest med massa folk, bara lite musik. Well well, vi blev tillsagda att gå in och stänga alla dörrar och fönster, för om de skulle komma tillbaka skulle vi få en ticket på $1000! Men vi klarade oss, var väldigt överdrivet det där med polisen. Det är i alla fall så det fungerar här, man behöver inte ens vara högljudd för att polisen ska komma.
 
Har också blivit en del plugg i helgen, håller på att jobba på en uppsats. 
 
Tog inte alls många bilder i helgen, här har ni några i alla fall
Faith och denna kille gjorde min kväll, HAHA! Syns det hur mycket hon tycker om honom?
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: